T +31 (0)73 - 547 87 69 E info@keetels.nl

Tweedehands freesmachines

> Meer
Nieuwe machines

Bij iedere tweedehands freesmachine in het assortiment van Keetels Metaalbewerkingsmachines ziet u eenvoudig de belangrijkste gegevens. Denk aan tafelafmeting, de maximale boordiepte en de snelheid in rpm. Wij handelen in bekende en gerenommeerde Europese merken. Dagelijks vindt u op onze site nieuw toegevoegde machines. Check daarom regelmatig onze site voor hoge kwaliteit tweedehands freesmachines.

Tweedehands freesmachines onder stroom bezichtigen

Bent u op zoek naar goed werkende tweedehands freesmachines? In de showroom aan de Voltaweg 17 in Schijndel kunt u alle machines onder stroom bezichtigen. Zo weet u zeker dat machine naar behoren werkt wanneer u deze meeneemt. Heeft u nog vragen? Stel ze aan onze medewerkers. Zij denken graag met u mee en stellen alles in het werk om aan uw wensen te kunnen voldoen. Wanneer u de tweedehands freesmachine die aan uw wensen voldoet heeft gevonden, helpen wij u waar mogelijk graag met inladen. In het pand is een bovenkraan aanwezig voor ladingen tot 10 ton en een heftruck met 7 ton hefvermogen.

Inkoop van tweedehands frees- en andere metaalbewerkingsmachines

Naast de verkoop van gebruikte metaalbewerkingsmachines, kopen wij ook machines in. Tweedehands freesmachines, maar ook ander metaalbewerkingsmachines nemen wij graag in ons assortiment op. Heeft u een gebruikte freesmachine over die u niet meer gebruikt? Wij maken graag een eerlijke prijs op basis van een persoonlijke inspectie.


--------------------------------------------
Openingstijden:
Ma. t/m Vr. 09.00 - 17.00 uur
Za: Mogelijk op afspraak
's-Avonds: Mogelijk op afspraak
--------------------------------------------

Maak een afspraak om te komen kijken in onze showroom!

+31 (0)73 - 547 87 69

Bekijk onze machines online!

Tweedehands freesmachines
  • Heeft u machines te koop?

    Bied ze ons aan !

    Lees meer
  • Download de Keetels app

    - Voor Iphone: - Voor Android:

    Lees meer

Wellicht ook interessant:

Keetels Machines BV

Industrieweg 11
5482 TD Schijndel
The Netherlands

T +31 (0)73 - 547 87 69
E info@keetels.nl