Over ons

Tweedehands machines voor metaalbewerking zijn een voordelige oplossing voor kleine ondernemers die hun machinepark uit willen breiden. Keetels Metaalbewerkingsmachines BV is al tientallen jaren gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte machines voor de metaalbewerking. Denk aan draaibanken, freesmachines, bandschuurmachines en boormachines. Ideaal voor kleinere metaaldraaierijen die snel 2dehands metaalbewerkingsmachines nodig hebben. Neem ook voor het verkopen van je oude machines contact op voor een vrijblijvend aanbod.


Divers aanbod van tweedehands draaibanken en andere metaalbewerkingsmachines

Voor zowel het kopen als verkopen van een gebruikte draaibank komt u langs in onze nieuwe showroom in Schijndel. Wij hebben een divers en variƫrend aanbod van tweedehands draaibanken en andere machines voor het bewerken van metaal. Tweedehands machines van Gildemeister, Bridgeport, Haas en tal van andere bekende merken in de metaalbewerking passeren regelmatig de revue. Ook diverse toebehoren en onderdelen vindt u terug in het assortiment.


Meer informatie over de tweedehands metaalbewerkingsmachines in het assortiment?

Voor informatie en vragen over tweedehands draaibanken en andere metaalbewerkingsmachines kunt u altijd bij ons terecht. Zoekt u een gebruikte machine, bijvoorbeeld een draaibank, en staat deze niet op onze website vermeld, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen om het aanbod op de website zo actueel mogelijk te houden maar het kan gebeuren dat we een bepaald model wel op voorraad hebben maar dat deze nog niet op de website is weergegeven. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om onze showroom in Schijndel te bezoeken.