Gebruikte draaibank

Voor zowel kopen als verkopen van een gebruikte draaibank bent u bij Keetels Metaalbewerkingsmachines van harte welkom. Voor iedere gebruikte draaibank maken wij graag een duidelijke prijsopgave nadat we de machine hebben kunnen inspecteren. U kunt een tweedehands metaaldraaibank ook inruilen wanneer u een andere machine wilt kopen.


Gebruikte draaibank van bekende Europese merken

Bent u op zoek naar een gebruikte draaibank van een bepaald merk? Wij handelen in bekende en betrouwbare Europese merken en krijgen dikwijls tweedehands metaaldraaibanken binnen van Holzmann, Imatec en Harrison. Dankzij een snelle doorstroom van machines kunt u dagelijks nieuw toegevoegde metaalbewerkingsmachines op onze site vinden. Bent u op zoek naar een bepaald merk gebruikte draaibank en kunt u deze niet vinden? Laat het ons dan gerust weten, dan houden wij alle nieuw binnengekomen machines scherp voor u in de gaten!


Resultaatgericht denken

Ons bedrijf is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines. Wij werken bovendien altijd met eigen personeel én materieel, waardoor wij zo goed mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Heeft u interesse in het kopen en verkopen van een gebruikte draaibank? Kom dan langs in de showroom of vraag direct extra informatie op door te bellen of via de website.