Gebruikte machines

Bij Keetels Metaalbewerkingsmachines vindt u een groot aantal gebruikte machines voor het bewerken van metaal op voorraad. Door de snelle doorstroom van metaalbewerkingsmachines voegen wij dagelijks nieuwe machines toe op onze website. Bekijk het assortiment voor een draaibank, zaagmachine, freesbank of andere gebruikte machine. Of vraag onze specialisten om advies als u op zoek bent naar een speciaal model of merk.


Eenvoudig de juiste gebruikte machines voor het bewerken van metaal vinden

U bent op zoek naar een gebruikte machine voor specifieke metaalbewerkingsprocessen. Een draaibank, een slijpmachine, plaatbewerkingsmachines of ander gereedschap. In het menu selecteert u eenvoudig welke soort metaalmachines u nodig heeft. Vervolgens krijgt u een lijst met gebruikte machines te zien. In het assortiment komt u bekende merken als Bridgeport, Manford, Bernardo en Deckel tegen.


Tientallen jaren ervaring in metaalmachines 

Wij hebben sinds onze oprichting al veel klanten, zowel nationaal als internationaal, naar volle tevredenheid kunnen helpen. Bij Keetels Metaalbewerkingsmachines luisteren wij dan ook goed naar uw wensen en denken wij graag met u mee om tot een geschikte oplossing te komen.


Natuurlijk zijn er tal van gebruikte machines voor het bewerken van metaal beschikbaar. Welke het beste bij uw project past hoort u van onze specialisten. Kom langs in onze vernieuwde showroom in Schijndel of stuur een bericht als u op zoek bent naar een specifiek model of uitvoering.