Gebruikte metaalbewerkingsmachines

Voor een groot aantal gebruikte metaalbewerkingsmachines op voorraad moet u bij Keetels Metaalbewerkingsmachines zijn. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in kwaliteitsmachines en weten u dan ook alles te vertellen over de meest geschikte metaalbewerkingsmachine voor uw situatie. Kom langs bij onze showroom voor meer informatie.


Gebruikte metaalbewerkingsmachines voor de metaal industrie

Ons aanbod gebruikte metaalbewerkingsmachines is zeer geschikt voor diegene die op zoek zijn naar oudere en daarmee goedkopere machines om toe te passen in de metaal industrie. Een groot voordeel van ons bedrijf is het feit dat u al onze gebruikte metaalbewerkingsmachines onder stroom in onze showroom aan de Industrieweg 11 in Schijndel kunt bezichtigen. Zo kunt u goed zien of de machine voldoet aan al uw wensen en kunt u onze specialisten om een vrijblijvend advies vragen. U heeft onder andere de keuze uit de machines:


Zaagmachines


Plaatbewerking machines


Slijpmachines


Freesmachines


Draaibanken


Nationaal én internationaal

Onze klantenkring bestaat zowel uit tevreden klanten binnen als ook buiten Nederland. Dankzij ons veelzijdige aanbod aan gebruikte metaalbewerkingsmachines kunnen wij een zeer brede doelgroep van de juiste machines voorzien. Bovendien kunt u ook bij ons uw gebruikte machines inruilen voor een aantrekkelijke prijs. Heeft u interesse in onze machines? Bezoek onze showroom of bel naar het telefoonnummer +31 (0)73 - 547 87 69