Tweedehands draaibanken

In de showroom van Keetels Metaalbewerkingsmachines vindt u een uitgebreid aanbod tweedehands draaibanken voor een betaalbare prijs. Van tweedehands boormachines tot aan freesmachines en draaibanken, bij Keetels Metaalbewerkingsmachines vindt u het allemaal.


Tweedehands draaibanken voldoen aan alle wensen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte machines, die bedoeld zijn voor de metaal bewerkingsindustrie. Daarom kunt u ook bij onze terecht voor het inruilen van uw eigen tweedehands draaibanken, waar wij u een zeer goede prijs voor bieden. Naast draaibanken hebben wij ook interesse in boormachines, freesbanken, vlak- en rondslijpmachines en zaagmachines. Wilt u liever tweedehands draaibanken bij ons kopen? Dan kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan machines, die wij ook op onze site hebben staan. Door een zeer snelle doorstroom van ons aanbod metaalbewerkingsmachines, vindt u bijna dagelijks nieuw toegevoegde modellen.


Showroom bezoeken

Al onze tweedehands draaibanken zijn onder stroom te bezichtigen in onze showroom aan de Industrieweg 11 in Schijndel. Daar kunt u ook terecht voor een vrijblijvende offerte of een passend advies van onze specialisten. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in kwaliteitsmachines en bieden u dan ook altijd de hoogste kwaliteit en service. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)73 - 547 87 69 voor meer informatie.